Terugbetaling mutualiteit

Een gedeeltelijk terugbetaling verkrijgen van uw pedicurebehandeling kan bij de meeste ziekenfondsen vanaf een bepaalde leeftijd.

Als erkend pedicure heeft u via mij ook recht op deze tegemoetkomingen.

Onafhankelijk ziekenfonds Antwerpen

Laat je regelmatig je voeten verzorgen? OZ Antwerpen betaalt een tegemoetkoming van € 2,50 per sessie, tot 8 beurten per persoon per kalenderjaar voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar. Ben je jonger dan 65 jaar? Dan kan je een tegemoetkoming voor voetverzorging krijgen onder het voordeel wellness wanneer de voetverzorging werd uitgevoerd in een schoonheidssalon. Voor meer info kan u terecht op de website van OZ.

www.oz.be

 

De Voorzorg Antwerpen

Je ontvangt een terugbetaling van € 5 per consultatie voor maximaal vier consultaties per kalenderjaar voor voetverzorging bij een pedicure. Diabetespatiënten met een zorgmodel of een zorgtraject krijgen een terugbetaling van € 5 per consultatie voor 6 consultaties per kalenderjaar. Download het terugbetalingsformulier op de website van De Voorzorg.

www.devoorzorg.be

 

Christelijke mutualiteit Antwerpen

De Christelijke mutualiteit biedt haar leden een tegemoetkoming van € 5 per sessie met een maximum van 20 euro per jaar voor voetverzorging aan diabetespatiënten, uitgevoerd door een pedicure of podoloog. Kijk voor de voorwaarden op de website van de CM.

www.cm.be

 

LM Plus Antwerpen

Leden van LM Plus die diabetes of overgewicht hebben kunnen jaarlijks tot 6 keer naar de pedicure met tussenkomst. Ze ontvangen € 5 tussenkomst per beurt met een maximum van 30 euro per jaar. Voor deze tussenkomst in pedicure geldt geen leeftijdsbeperking.

Wie de leeftijd van 65 jaar heeft bereikt kan genieten van een jaarlijkse tegemoetkoming van LM Plus € 5 euro per pedicurebehandeling. Per jaar worden 6 behandelingen terugbetaald.

Download het terugbetalingsformulier op de website van LM Plus.

www.lm.be

 

Vlaams Neutraal Ziekenfonds

Vanaf de leeftijd van 60 jaar ontvang je van het VNZ per pedicurebehandeling een terugbetaling van je voetverzorging van € 5 per beurt met een maximum van € 25 per kalenderjaar.

Kijk voor de voorwaarden op de website van de CM.

www.vnz.be

 

Partena

Per medische pedicurebehandeling voorziet Partena Ziekenfonds een tegemoetkoming van € 5 per behandeling met een maximum van 6 behandelingen per jaar. Download het terugbetalingsformulier op de website van Partena.

www.partena-ziekenfonds.be

Reacties zijn gesloten.