Footlogix

Footlogix Pediceuticals® is een revolutionaire en innovatieve lijn voetverzorgingsproducten die speciaal werd ontwikkeld om tal van aandoeningen doeltreffend te behandelen. Een droge huid? Ernstige klachten ten gevolge van diabetes? Footlogix Pediceuticals® geeft altijd spectaculaire resultaten. Het zijn producten in de vorm van een mousse en bevatten geen synthetische oliën. De mousse dringt onmiddellijk in de buitenste huidlagen en voelt niet vet aan. Footlogix biedt voor elke voetklacht wel een product.

Anti-schimmel formules

Footlogix Anti-fungal Toe nail Tincture 50ml

€ 18

Een effectieve anti-schimmel spray, bevat Clotrimazole, Avocado olie en panthenol, en zorgt voor gezonde en glanzende nagels. De spray bestriijdt ook verkleuring van de teennagels.

Footlogix Peeling Skin Formula 125ml

€ 20

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, gaat een afschilferen van de  huid op de voetzolen tegen, verlicht jeuk tussen de tenen en irritatie als gevolg van een schimmelinfectie. Het bevat Clotrimazole, een doelstreffend schimmelwerende stof. Het beschermt tevens tegen klammige voeten zoals bij atletenvoeten.

Footlogix Rough Skin Formula 125ml

€ 21

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, is speciaal ontwikkeld voor de droge, ruwe huid. Het gaat schimmelinfecties en jeuk tegen.

Droge huid formules

Footlogix DD Cream Mousse 125ml

€ 18

Deze superhydraterende, lichtromige, unieke en zachte mousse met Urea herstelt de huid. Het absobeert onmiddellijk en houdt vocht vast in de huid en is ideaall om ’s avonds aan te brengen. Het bevat Spiraleen, een soort algen, met een bijzondere microcbateriële eigenschap. Deze rijke mousse herstelt, hydrateert en verzacht de huid. Ideaal voor de normale en zeer droge huid.

Footlogix Daily Maintenance Formula 125ml

€ 18

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, is zeer effectief om dagelijks te gebruiken als vochtinbrenger bij een normale en droge huid.

Footlogix Very Dry Skin Formula 125ml

€ 18

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, is bewezen dat het een effectieve werking heeft in het voeden en herstellen van een zeer droge huid. Het is een ideale mousse voor ouderen en mensen met Diabetes.

Footlogix Cracked Heel Formula125ml

€ 19

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, zorgt voor hydratatie en herstelt een bijzonder ruwe en gebarsten huid met zware eeltvorming op de hiel.

Speciale formules

Footlogix Cold Feet Formula 125ml

€ 17

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, stimuleert de micro-circulatie bij een chronische koude voet. Het bevat Arnica en Rozemarijn die ervoor zorgen dat er een betere stimulatie en circulatie is van de bloeddoorstroming in de voet. Ideaal voor mensen die last hebben van koude voeten ten gevolge van een chemobehandeling.

Footlogix Sweaty Feet Formula 125ml

€ 17

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, vermindert de transparatie van de huid ter hoogte van de voet en gaat zweetvoeten tegen. Ideaal voor mensen met Bromhydrose. Het bevat schors en salie met een bijzondere microcbateriële eigenschap.

Footlogix Tired Leg Formula 125ml

€ 17

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, bevat vaso-actieve eigenschappen die vermoeide benen en voeten voorkomt. De mousse is ook zeer geschikt voor mensen die gebruik maken van compressie kousen omdat het geen invloed heeft op de elasticiteit van de kousen.

Footlogix Foot Fresh Deodorant Spray 125ml

€ 16

Een effectieve spray, die Tea Tree Olie en Menthol bevat, dood en neutraliseert bacteriën die een onaangename geur veroorzaken. Tevens verkoelt het de huid en laat het een verfrissende geur achter.

Footlogix Shoe Fresh Deodorant Spray 125ml

€ 16

Een ideale spray om in de schoenen te gebruiken en heeft dezelfde werking aks de Food Fresh deodorant. Het doodt bacteriën in de schoenen en beschadigd tevens de schoenen niet.

Formules om thuis te gebruiken

Footlogix Foot Soak Concentrate 250ml

€ 20

De Ph-neutrale formule, met anti-microbacteriële eigenschappen, zorgt thuis tijdens een voetbad voor een zachte reiniging van de huid. Het verzacht droge, ruwe huid zonder het de dehydrateren en maakt eelt zacht.

Footlogix Exfoliating Seaweed Footscrub 250ml

€ 28

Deze scrub bevat een mix van essentiële olieën en verwijdert dode huidecellen. Het verzacht de huid en laat de voeten weer fris ruiken.

Footlogix Professional Massage Formula 250ml

€ 16

Deze formule, met Dermal Infusion Technology®, is een voet en beenmassage lotion die zorgt voor een zijdezachte huid zonder vettig aan te voelen. Het bevat Urea en zonnebloemzaad olie en heeft daardoor een lichte aangename geur. Het werkt tevens hydraterend.

Footlogix Dubbelzijdige Voetvijl

€ 16

Dit is een dubbelzijdige roestvrij stalen voetvijl die de huid niet beschadigt bij gebruik. Het bevat een fijne en grove kant met groeven in verschillende rictingen. De voetvijl is gemakkelijk in gebruik thuis. Deze voetvijl is tevens geschikt voor diabetes patiënten.

 

Reacties zijn gesloten.